Daageens!

 
Tröja-Gap
Sjal-Indiska
Byxor-Cheap Monday
Skor-Ugg
 
 

Right Now!

Just nu sitter vi och kollar på nån film som gick på Tv och dricker smoothie, ska åka in mot centralen nue åxo eftersom Kusinen ska åka hem, ikväll händer inte så mycket, duscha och kanske fixa en till blogg tillsammans med Cissi. 
 

Would you wear it?

Reed Noose!

Söndag idag då! Alltid lika deprimarande! Men idag ska jag på tennis och sedan ska jag och kusinen gå och äta Pizza innan vi åker in på Centralen och hon åker hem! 
 
Mina nääsaa är heeelt röööd! 

Ny Design

Kände värkligen för att rusta upp designen nu när jag haft den andra så länge! Så idag var jag och kusinen ute och fotade och nu har vi fixat lite med designerna! Vad tycker ni?
 

New In

 
Köpte allt från HM,
-Loreal Paris. Volume Million Lashes Waterproof 129:-
-Maybelline New York. Dream Fresh BB cream 119:-
-Maybelline New York. Color Tattoo i 35-On and on Bronze 99:-
 
 
Hollister Body Splash Seacliff Beach 128:-
 
 

Satuurdaayy!

Idag är Kusinen här! Hon kom från Göteborg med tåget, så idag bestämde vi för att åka in till stan, besöka Hollister bland annat. Sedan ikväll blire Mello och Macaroons! Vad ska alla ni göra idag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Music

Gotta löve music från PLL
 
 
 
 

I'm Back guys!

Alla min tidsinställda inlägg bara sket sig när jag var i Kina och när man är på en resa har man inte direkt tid at blogga! Men nu är jag tillbaka! Kom tillbaka till sverige i Söndags och har bara inte orkat blogg  sedan dess men nu är jag hemma igen så nu börjar jag blogga igen! 
 
 
Btw- Cissi och jag ska starta upp en Vlog-Blog tillsammans!
RSS 2.0