Cake Pops!

Älskar Cake pops! Det är så jäkla gott! Det finna ju många sätt att göra det på men alla är goda! Har ni smakat Cakepops? Om ni inte har det rekommenderar jag verkligen det! Beställde hem en cakepops bok i förrgår som jag ska göra från! Hahahah! Nejmen det är bara så inspirerande för man kan uttrycka sig själv och göra precis som man själv vill! 
 

Vår inspiration!

 
Bild tagen från Polyvore.com.
Älskaar det här collaget! Så himla härligt och inspirerande! Skiit snyggt! 

Toodaay!

 
Myyss att flyyga! Det finns sånhär Tv på flyget så jag är ganska underhållen nue! Ska försöka sova aå att jetlagen inte blir jättejobbig! Men det är ändå lätt att hålla sig vaken när man ska göra når roligt!
 
 

Vår 2013

Bara älskar när snön smälter bort och våren börjar komma! Så himla mysigt! Man känner liksom hur det blir friskare och varmare i luften och allt bli lite mer färgglatt! Också Kläderna! iår ska man satsa på mönstrade byxor och färger! Pastell och färggladd! Himla snyggt!

Heejdåå Sveeriigee!

Nu sitter jag på flyget och åker när som helst! Vi flyger först ner till Tyskland och Mellanlandar! 
Men sedan blire nattflyg till Chiinaa och när vi kommer fram är klockan typ 2 här och 10 på morgonen där!
Btw, Bara jag som är flyygräädd?? Känns himla läskigt att flyga och jag är alltid så rädd att krasha så att jag nästan kan börja gråta, men ja sen fick jag veta att det är fler som dör av en ÅSNA en i FLYGOLYCKOR!
 
 
Men ändåå..

Ohhmaajgaad!

Såå Jäklaa Snyyg Klääning!
 

Latte ♥

 
Bäästa Latten! Så himla god! Typ vanlig Latte med skummad mjälk och caramelsås! Döör! 
 
 

Packa, Packa, Packa

Håller på att packa allt inför Kina nu! Älskar egetnligen att packa, men jag har lite panik eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska packa! Men jaa, Har inte ätit middag än eftersom, ja alla springer runt och packar, men det bli plankstek och efter det jordgubbar! sedan imorrn så åker vi ut till arlanda runt 10 och lämnar svenneland runt 13! Så jakla taggad på att inte gå i skolan och vara utomlands! Ska fixa massor av tidsinställda inlgg tills under resan och sedan kanske jag har npn kompis som vill gästblogga lite! Men vi får se! Troligtvis kommer jag också ha internett på hotellet i Kina så det blir nog mobilbloggningar så glöm inte kika in här! Och kom ihåg! Om ni håller uppe statistiken nue blire en GIVEAWAY sedan när jag kommer hem! Tagg på den?
 
 
Oldiieee från när jag var sjuk! ↑

Coozzyy

 
Gotta Looovveee Teaa! Så himla mysigt med te på kvällen! Jag brukar köra på mint te, för det är himla gott! Rekommenderar det här tet! Finns och köpa på Country Side.. (Tror det heter så) Ligger på Sagavägen Lidingö!
 
 

Sätt en rubrik#4 Vardags Smink

Produkterna som jag använder till vardags varierar alltid, men här är de produkter som du alltid hittar i min smikväska! Skrivit dem i den ordningen jag använder det! 
 
 
Anti-Blemish Treatment från Lavera -För att täcka finnar och porer. (Köpt i Tyskland)
 
 
Cover All Mix. Make Up Store -För att täcka ringar under ögonen och annat!
 
 
True Match Minerals. MineralPuder från Loreal Paris
 
 
Palette från Isadora -50 Matte Choclates -Ögonskugga och Ögonbryn
 
 
Mascara från Clinique (Bäst) Och Glitter-Mascara från MNY (Eventuellt)
 
 
Eventuellt Eyeliner från Clinique
 
 
Rouge från Clinique -Bashful Blush
 
 
Face Cerat -Aco
 
 
Olika Läppgland varje dag! VS- FaceStockholm- Isadora- Loreal Paris
 
Det är allt smink som jag använder dagligen (Men några eventuella undantag) 
 
 
Pincett-GinaTricot_ RougeBorste-TheBodyShop_ 3 andra borstar-Vet inte :/ Böjare-HM Puff-MakeUpStore
 
Om ni vill kan jag även lägga ut en video på hur jag sminkar mig varje dag, Dock är jag inte så bra med videor då det känns så jäkla stelt att sitta framför kameran och prata/Sminka sig! Hahah!

Cissi som Fotograf!

Barbie

 
The only one who is Perfect!

Sätt en rubrik#3 -Bästa Minnet

Älskar gamla minnen↑ Mne jag har sååå sjukt många minnen! Asså obeskrivligt så kan inte sätta ut det bästa men jag kan säga att somrarna alltid erbjuder minnen för livet! Utlandsresor och allt! Men ett minne som jag har som var så himla kul och härligt var i somras när jag var med Melina, Wilma och Matilde i typ en hel vecka! Vi badade typ hela tiden och hittade massor av nya bra ställen att bada på och allt var bara perfekt! Ingen ångest inga problem! Allt var helt perfekt vi skrattade värkligen hela tiden som vi var tillsammans och låg på madrasser på badbryggan, Lyssnade på sommarmusik! (Payphone, Whistle, One more night osv osv) sov över i ett båthus, Tog nattbad, vi levde värkligen där nere vid badbryggorna! Så jäkla härligt.. 
Hahahah! Men det var bara ett av mina miljontals minnen!
 
 
Muppar.. Men ja! Memories!

Remembeer?

Åhh! Började lyssna på den här låten igår när jag satt i bilen, och vilka memories man får asså! Blev så sjukt glad av den här låten, så jag har börjat lyssna på den igen! Don't Judge! Älskar att hitta gamla låtar som bara gör en super glad och för tillbaka gamla härliga minnen! Speciellt sommarlåtar! 
 

CuupCakees

 
Bakat Cupcakes med Karin idag, vi fuskade lite och köre från sånna här paket som man kan köpa.. Jälka Badass.. Hahah! Nejmen har inte smakat än, men vi får väll hoppas att det är helt okej!
 
 

Sätt en rubrik #1 -Enkla tips för en snyggare Outfit

* Börja med en Bas-Outfit. Typ ett par jeans och en tröja
 
 
*Sedan kan du göra outfiten bättre och roligare med accessoarer! Tipset är att våga! Tänk inte på vad andra har på sig utan kör på det du gillar bäst! Halsband, Skor, Väskor!
 

Pluggaaa

Blir galen.. Hjärnan försöker mata in allt, men snart sprängs den.. Blir så jäkla arg! Men det är väll bara att göra skiiteen. Men ja, 3 dagar kvar i skolan nudå sedan åker jag från svenneland! Så skönt.. Hatar Sverige. Haha
 

 

Noodles in a cup!

 
Nudlar och Friends! Wopaa! Sjukt gott! Ska äta nu innan jag åker skidor och sedan ikväll ska jag plugga lite, vill värkligen inte ligga efter nu när jag vart sjuk! 

Naglar^

 
Svart nagellack med Silvrigt Glitternagellack över! Vad tycker ni? 

Pluggar-.-

 
jäkla tåkigt.. Försöker plugga lite Franska till ett prov och allt, men det är svårt för jag årkar inte.. Tide går lite mer åt att fota, messa och sjunga.. Hhahah! 

Musiik!

Om ni inte har sett Pitch Perfect måste ni göra det! Bäästa filmen Evaaa!
Hahahaha! Kan seriöst börja garva om jag tänker på filmen (FatAmy) Ni som sett vet ju varför! 
Om ni inte sett den kan ni bara googla typ → Pitch Perfect Online
 

 
Filmen har ju massa musik som jag har lyssnat så mycket på! 

Sätt en Rubrik

Ni vet hur det går till! Ni skriver en kommentar och säger vad jag ska skriva för inlägg.. Lovar att göra det denhärgången!   Så sätt igång och börja kommentera! Puss!
 
 
Jag äger Inte den här bilden ↑
 
 

Frukost

 
Söndags Frukost nudå! Ska äta och sedan drar jag till Tennisen, ska bli jätte kul! Efter tennisen så måste jag hem och göra massor av läxor.. Men sedan är det bara 4 dagar för mig i skolan! Wohoo.. 
 
Vaniljyoghurt med Granatäpple, Kall Oboy och Macka med ost ocg Paprika ↑

Tips-

Om du inte vill lägga ner pengar på både en Rouge/Blush kan du använda ditt läppstift till båda! Bara välj ett läppstift, och dra försiktigt ett sträck på varje kind, sedan använder du dina fingrar och blandar ut på kinderna.
Använd helst fingrarna eftersom dem hjälper till att ''värma upp'' läppstiftet. Det ger ett fint ganska naturligt resultat. Värkligen värt att testa
 
 
Clinique -ALL HEART

*Ikväll*

Ikväll ska jag till Alma eftersom hon har fest och firar in sin födelsedag som är imorrn. Ska bli kul! Drog iväg imorse in till centrum med mamma för att köpa present samt en kjol som jag ska ha på mig, det är en helt vanlig svart tajt kjol. Köpte också en fickspegel eftersom jag råkade tappa min i stengolvet imorse, så ni kanske fattar att de gick sönder. Ska fixa mig ganska snart, ska platta håret och sånt. Duschade och målade naglarna imorse så det blir mindre stressigt. Men jag bloggar mer snart! 
 

Tips-

Om ditt hår känns volymlöst och du knappt har någon tid på dig att fixa till det, då kan det vara jätte bra att spraya in lite torrshampoo i håret! Ger faktiskt volym! Jätte bra tips faktist!
 
 
Rekommenderar det här torrshampoot! Så sjukt bra! finns i massor av underbara dofter+svagt pigmenterade i olika hårfärger! Finns att köpa på bland annat åhlens.
 
 

3 saker-

-Jag ångrar att jag köpte..
 
 
1. Garnier, Pure Active ExfoBrusher
Den här produkten ska hjälpa mot finnar och skit i huden. Men helt ärligt.. Den suger typ... Hahah! Nejmen typ den torkar ju ut finnarna, men efteråt fick jag typ ärr och allt. Sedan blir huden rätt uttorkad, så jag rekommenderar inte att använda för mycket om du är torr. Ska användas 2-3ggr i veckan
 
 
2. Makeup Foudation HM
Den här produkten är inte direkt ny, men ändå nästan full.. Dock var det ju mitt fel att jag köpte den lite för mörk, men den gör huden väldigt oljig liksom och man får finnar+igentäpta porer vilken man helst vill undvika, om du värkligen vill ha en foundation så rekommenderar jag att lägga pengarna på en bra, lite dyrare än att behöva köpa flera dåliga.. 
 
 
3. Dove summer glow
Himla bra återfuktare aså, men namnet passar inte alls in, Summer glow? Nej inte för mig ialla fal, fösta gången jag använde den här produkten använde jag den väldigt försiktigt efter som jag trodde (Ochdetstog) Att den skulle ge en fin ''Glow/Gyllene'' färg, men jag såg absolut ingen skillnad, dessutom finna det saker som doftar godare. Men om det hade varit bara en återfuktande kräm är den helt okej!
 
Allt som är skrivet i det här inlägget ä mina åsikter och ni behöver värkligen inte tycka detsamma-
 
 

Tillbaka!

Har varit sjuk så det är därför jag inte bloggat, eller aså ja. Jag har varit sjuk sen i Tisdags, inte sen senast jag bloggade. Men asså det var så jäkla tråkigt utan min kamera så jag jag skulle börja blogga i Tisdags igen, (Dåjagficktillbakakameran) Men då blev jag magsjuk.. Aja, är rätt frisk nu, har inte spytt på 48h, Så ja nu är jag tillbaka och ska blogga längalängelängelänge! ________LOVAR________*
 

O.P.I

 
Bara älskar denhär färgen från O.P.I James bond Collection, så sjukt snygg! Collectionen kom ju ut 2012 men jag har inte sett färgen i Svenneland äb, kanske för att jag inte tittat, men men! Älskar verkligen att O.P.I gör collectioner, dem har bland annat gjort en Selena Gomez collection (Nicole by OPI)
 

Söndag!

Bara alltid jag som har söndags ångest heelaa tiden? Hatar typ söndagar! Hahah! Men nej. Igår var en lyckad kväll, hade typ ont i magen för att jag skrattade så mycket! Hahaha! Men snart ska jag kanske möta upp Alma, eller nåt för 35 går vårt tåg till Tennisen, Karin, Cissi och Hanna går på på andra stationer!  Just nu smsar jag med tjejorna, dricker lite te och lyssnar på Justin Biebers Acoustic Album! Så Braa! 
 

INDIIAAANIGHHT!

Är med Alla tjejerna i klassen nue, Karin och Sigrid har Indisk fest! Vi har ätit indiskt och allt! Kuul! Idag har jag varit på Stan och köpta presenterna till festen, fick också med mig en vårjacka och en väst från Hollister! Imorrn blire Tennis.. Tagg på den! Justee, Haha idag är det bara 20 dagar till Kina!

Baby Lips!

Bara jag som vill ha Baby lips i Svennelaand?
 

Freedaaag!

Som om ni ite visste det redan! Haha! Idag har jag inga planer. Skulle först in till stan, men jag tar det imorrn istället, Gillar verkligen inte fredagar i skolan, men sv, språk och allt. Idag har vi NO-Presentation som jag är nervös för.. Fattar inte varför jag är nervös. Finns ju inget att vara det för! Aja, nu ska jag precis gå till skolan..
 
 
Hoppas No.n går bra dårå.. Hahah!
RSS 2.0